Skip to main content
Projekty ČZU
  • English ‎(en)‎
    Čeština ‎(cs)‎ English ‎(en)‎
You are not logged in. (Log in)

Katedra kvality a bezpečnosti potravin

  1. Home
  2. Courses
  3. Univerzitní projekty
  4. Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních z...
  5. Katedra kvality a bezpečnosti potravin

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu - LS 22/23

  • Garant: Bureš Daniel
  • Garant: Legarová Veronika
  • Pedagog: Kejdová Rysová Lucie
Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • My courses

    • My courses

    • Courses

      • Univerzitní projekty

        • Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních z...

          • Katedra etologie a zájmových chovů

          • Katedra chemie

          • Katedra veterinárních disciplin

          • Katedra zahradní a krajinné architektury

          • Katedra kvality a bezpečnosti potravin

            • AQA67E aktuální

        • Fakulta lesnická a dřevařská

        • Fakulta tropického zemědělství

        • Fakulta životního prostředí

        • Institut vzdělávání a poradenství

        • Provozně ekonomická fakulta

        • Rektorát

        • Knihovna ČZU

        • Technická fakulta

        • Vzdělávací aktivity v rámci Univerzitní grantové s...

        • ITEPAN

        • Ostatní

        • EXX29E

You are not logged in. (Log in)
Home