Přejít k hlavnímu obsahu

Bloky

Přeskočit: Kategorie kurzů

Kategorie kurzů

  • Univerzitní projekty
Všechny kurzy ...
Přeskočit: Nadcházející události

Nadcházející události

Žádné nadcházející události
Přejít do kalendáře ...
Přeskočit: Navigace

Navigace

  • Titulní stránka

    • Moje kurzy

    • Moje kurzy

    • Kurzy

      • Univerzitní projekty

        • Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních z...

          • Katedra etologie a zájmových chovů

          • Katedra chemie

          • Katedra veterinárních disciplin

          • Katedra zahradní a krajinné architektury

          • Katedra kvality a bezpečnosti potravin

            • AQA67E aktuální

          • PSS

        • Fakulta lesnická a dřevařská

        • Fakulta tropického zemědělství

        • Fakulta životního prostředí

        • Institut vzdělávání a poradenství

        • Provozně ekonomická fakulta

        • Rektorát

        • Knihovna ČZU

        • Technická fakulta

        • Vzdělávací aktivity v rámci Univerzitní grantové s...

        • ITEPAN

        • Ostatní

        • EXX29E

Přeskočit: Připojení uživatelé

Připojení uživatelé

Žádní uživatelé online (posledních 5 minut)
  • Prihlásit
Projekty ČZU
  1. Kurzy
  2. Univerzitní projekty
  3. Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních z...
  4. Katedra kvality a bezpečnosti potravin

Základy hodnocení kvality potravin živočišného původu - LS 22/23

  • Garant: Bureš Daniel
  • Garant: Legarová Veronika
  • Pedagog: Kejdová Rysová Lucie
Souhrn uchovávaných dat
Stáhněte si mobilní aplikaci